Hotra

Aanhangwagens

DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS IN OVERIJSSEL

Bij Hotra Aanhangwagens in Rijssen vindt u altijd wat u zoekt. Zo leveren wij onder andere alle modellen van HAPERT. Dit merk biedt voor ieder doeleinde een passende oplossing: HAPERT aanhangers zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei afmetingen, uitvoeringen en laadvermogens. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste aanhanger, die elke transportklus aankan.

Als trotse Premium HAPERT dealer voor de provincie Overijssel adviseren wij u graag over alle soorten aanhangwagens van dit toonaangevende merk. De basismodellen zijn bij ons in Rijssen altijd op voorraad, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een HAPERT aanhangwagen naar wens samen te stellen.

NIEUWE EN TWEEDEHANDS AANHANGERS

Zowel bedrijven als particulieren uit de provincie Overijssel kiezen Hotra vanwege het grote assortiment nieuwe aanhangers en trailers. Vanuit onze vestiging in Rijssen verkopen we zowel standaardmodellen als maatwerk modellen.

Ook voor het kopen van een tweedehands aanhangwagen kan Hotra u van dienst zijn. Ons deskundige team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Het aanbod van gebruikte aanhangwagens wisselt regelmatig. Kom daarom gerust eens langs bij onze showroom in Rijssen en laat u persoonlijk adviseren over het actuele assortiment.

SPECIAALBOUW AANHANGWAGENS RIJSSEN

Het complete aanbod van open en gesloten aanhangers varieert van kippers, plateauwagens, bakwagens, autoambulances en machinetransporters, tot bagagewagens, koelwagens, paardentrailers en fietsentrailers. Toch kan het zijn dat u een specifieke aanhanger of trailer zoekt en daarom maatwerk wenst. Hotra bouwt daarom ook speciaalbouw aanhangwagens in Rijssen. Dit verzorgen wij voor alle klanten uit de regio; van Deventer tot Almelo, Hengelo en Enschede.

HAPERT AANHANGER OP MAAT

Alle HAPERT aanhangers zijn modulair opgebouwd en kunnen daardoor helemaal naar wens samengesteld worden. Zo kunt u onder andere de afmetingen, materiaal, laadvermogen en laadvloerhoogtes zelf bepalen en met behulp van accessoires en opties de HAPERT aanhangwagen volledig naar wens uitbreiden.

Dankzij het omvangrijke assortiment is Hotra Aanhangwagens al vele jaren dé totaalleverancier in de regio Twente en binnen de gehele provincie Overijssel