Hotra

Typen aanhangwagens

ALLE AANHANGWAGENS VINDT U BIJ HOTRA IN RIJSSEN

Hotra biedt een zeer omvangrijk assortiment aanhangers en speciale trailers. In onze showroom in Rijssen vindt u onder andere open en gesloten aanhangwagens van het toonaangevende merk HAPERT. Zowel nieuw als tweedehands. Naast het aanbod van standaardmodellen, heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod van maatwerk aanhangers. Een greep uit ons assortiment:

  • Bakwagens
  • Plateauwagens
  • Autoambulances en machinetransporters
  • Kipper aanhangwagens
  • Bagagewagens
  • Koelwagens

HAPERT AANHANGERS

Hieronder vindt u een overzicht van de modellen van HAPERT.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

Vanuit de vestiging in Rijssen verkoopt Hotra alle HAPERT aanhangwagens met gesloten opbouw. Hierbij kunt u denken aan bagagewagens en koelwagens. Deze modellen zijn verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser. U kunt de afmetingen, het laadvermogen en de laadvloerhoogtes zelf kiezen.

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

De bakwagens en plateauwagens van HAPERT zijn uiterst veelzijdig. Deze specifieke aanhangers vervoeren afval, zand, stenen en ander materiaal met het grootste gemak. Deze modellen kunnen worden uitgevoerd met enkelas of tandemas.

AUTOAMBULANCES EN MACHINETRANSPORTERS

De autoambulance is een speciale oprijwagen. De afmetingen en het laadvermogen van de aanhanger zijn specifiek toegespitst op het vervoer van auto’s. Voor het transport van machines levert Hotra speciale machinetransporters van HAPERT.

KIPPER AANHANGWAGENS

Kipper aanhangwagens zijn ideaal voor het vervoer van bouwmaterialen, die snel gelost moeten worden. Kippers zijn bij Hotra in Rijssen verkrijgbaar als achterwaartse kipper, als zijwaartse kippend model of als driezijdig kippend model.

SPECIALE TRAILERS VOOR DE PROVINCIE OVERIJSSEL

Hotra Aanhangwagens levert ook speciale trailers aan klanten binnen de provincie Overijssel en ver daarbuiten. Bij ons in Rijssen vindt u onder andere exclusieve paardentrailers, sterke veetrailers en praktische fietsentrailers.

AANHANGWAGEN OP MAAT KOPEN IN TWENTE

HAPERT aanhangers kunnen ook helemaal naar eigen wens samengesteld worden. Zo koopt u altijd een aanhangwagen die volledig bij u en uw werkzaamheden past.

Of u nu een gebruikte of nieuwe aanhanger wilt kopen, een maatwerk model of een speciale trailer wilt aanschaffen: in de regio Twente en in overige delen van de provincie Overijssel staat Hotra al jaren bekend als de vertrouwde leverancier van aanhangers en trailers.