Hotra

Scooters Rijssen

Scooters Rijssen

Bent u op zoek naar een nieuwe scooter in Rijssen en omgeving? Kom dan gerust eens langs in onze grote showroom in Rijssen, waar onder andere diverse scooters te bewonderen zijn. Hotra helpt u graag met het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands scooter.

Scooters van Hotra in Rijssen

Hotra Groep is al jarenlang een begrip in Rijssen en omstreken. Hotra staat al meer dan 40 jaar bekend als dé leverancier van topkwaliteit aanhangwagens in Overijssel. Omdat Hotra graag met u meedenkt over transportoplossingen, bieden wij sinds 2021 ook scooters en bromfietsen aan in ons assortiment. Daarom bent u voor een scooter in Rijssen bij Hotra aan het juiste adres! Maak uw keuze voor een scooter uit ons uitgebreide aanbod van producten en diensten.

Scooter kopen in Rijssen

Bent u woonachtig in Rijssen of omstreken en bent u op zoek naar een scooter? Hotra helpt u graag verder. In ons assortiment bieden verschillende soorten scooters aan, denk hierbij aan de volgende soorten scooters:

  • Nieuwe scooters: in ons aanbod vindt u diverse modellen nieuwe scooters tegen scherpe prijzen. Deze scooters zijn betrouwbaar, comfortabel en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Onze collectie nieuwe scooters bestaat uit diverse merken zoals Yamaha (de grootste scooter producent met vele verschillende scootermodellen), Kymco (merk met jarenlange ervaring dat terug te zien is in de kwaliteit van de scooters) en nog veel meer. Bent u op zoek naar een nieuwe scooter in Rijssen? Bekijk ons aanbod!
     
  • Gebruikte scooters: in ons aanbod scooters vindt u verscheidene gebruikte modellen. Deze occasion modellen mogen misschien tweedehands zijn, maar kwaliteit, service en veiligheid staan  bij Hotra in Rijssen te allen tijde voorop.
     
  • Elektrische scooters: onze elektrische scooters zijn beter voor het milieu, zorgen voor minder uitstoot en zijn stiller in gebruik. Elektrische scooters bieden vele voordelen, bent u op zoek naar een elektrische scooter in Rijssen? Ook dan bent u bij Hotra Groep aan het juiste adres!

Drie redenen om een scooter te kopen

Het hebben van een scooter is altijd handig; deze tweewieler komt altijd van pas. Wanneer u in Rijssen of omstreken woont, herkent u het vast dat sommige afstanden met de fiets nét te ver zijn. Een scooter kan op dat moment een oplossing bieden. Andere redenen waarom het een goed idee is om een scooter te hebben, zijn:

  1. Over het algemeen is een scooter goedkoper dan een auto. Dit is echter wel afhankelijk van het model(jaar), het merk en meer. Wij geven u hier gerust advies over!
  2. Scooters zijn vaak minder snel dan motoren, en dat maakt dat deze tweewielers erg geschikt zijn voor beginners. Scooters zijn gemakkelijk te besturen dankzij het lichte gewicht, dat is natuurlijk wel zo fijn!
  3. Iedereen die 16 jaar of ouder is, mits in het bezit van een scooterrijbewijs, mag een scooter besturen. Deze leeftijdsgrens in combinatie met het betaalbare assortiment scooters van Hotra in Rijssen, zorgt ervoor dat scooters erg aantrekkelijk zijn voor de jongere generatie.

Reparatie en onderdelen scooters Rijssen

U bent niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe, gebruikte of elektrische scooter aan het juiste adres bij onze showroom in Rijssen of op onze webshop; Hotra biedt daarnaast ook bijbehorende onderdelen en accessoires aan voor uw scooter.

Sleutelen aan alles dat rolt op wielen is de passie van veel van onze medewerkers en daarom bieden wij naast de verkoop van scooters ook service, onderhoud en reparatie van scooters aan. Wanneer u op zoek bent naar een bromfietsservice voor het onderhoud, de reparatie of verkoop van scooters in Rijssen, bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!