Hotra

Brommers Rijssen

Brommers Rijssen

Wanneer u op zoek bent naar een brommer in Rijssen of omgeving, bent u bij Hotra Groep aan het goede adres. Sinds 2021 biedt Hotra naast aanhangwagens ook een bromfiets service aan. Dit houdt in dat u bij ons terecht kan voor diverse modellen brommers, (klassieke) bromfiets onderdelen & onderhoud en reparatie van uw brommer.

Brommer kopen in Rijssen

Hotra Groep helpt u graag met het uitzoeken van een nieuwe brommer of gebruikte brommer. In ons assortiment bieden wij meerdere verschillende modellen bromfietsen aan. Deze bromfietsen zijn snel, lichtgewicht, comfortabel en van top kwaliteit. Onze bromfietsen garanderen jarenlang en vele kilometers rijplezier. Een aantal van deze brommers kunt u bekijken in onze grote showroom, welke gevestigd is aan de Nijverheidsstraat in Rijssen.

Onze collectie brommers bestaat uit mooie modellen van merken zoals onder andere Rieju en Yamaha. Naast deze merken motor bromfietsen, zijn er in ons assortiment ook elektrische bromfietsen te vinden. Onder de categorie elektrische bromfietsen vallen ook de elektrische loopfietsen voor de jongste generatie. Hotra Groep  uit Rijssen heeft een breed en divers aanbod van bromfietsen, neem daarom gerust contact met ons op kom langs in onze motorfietsen garage.

Bromfiets service Rijssen

Naast de verkoop van brommers, aanhangwagens en scooters, bieden wij een bromfiets service aan. Hotra is al jarenlang een begrip in Rijssen en omstreken en sinds 2021 is ons takenpakket uitgebreid met een bromfiets service. Onze showroom is tevens een werkplaats en in deze showroom/werkplaats wordt er gesleuteld  aan alles dat rolt op wielen. Vandaar dat u bij ons ook terecht kunt voor uw bromfiets onderdelen, bromfiets reparaties en Classic bromfiets onderdelen.

Brommers Hotra Groep in Rijssen

In onze 1500 m2  grote showroom in Rijssen kunt u gerust al onze modellen bromfietsen bekijken. Neem de tijd en laat u adviseren door één van onze medewerkers, wij helpen u graag. Bent u op zoek naar een nieuwe brommer, of kunnen we u helpen met bromfiets reparatie of onderhoud? Neem in dat geval contact met ons op of kom langs in de showroom. Redenen om voor de bromfiets service van Hotra Groep in Rijssen te kiezen, zijn:

  • Ons team bestaat uit personen met een passie voor techniek, tweewielers en aanhangwagens. De klant, de service, gemoedelijkheid en eerlijkheid staan centraal, wij voorzien u graag van advies. Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod van producten en diensten en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.
  • U kunt bij Hotra Groep niet alleen terecht voor reguliere bromfiets onderdelen, maar ook voor Classic of klassieke bromfiets onderdelen. Neem gerust contact met ons op wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw klassieke brommer.
  • Ons uitgebreide assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte bromfietsen & zowel motor bromfietsen als elektrische brommers. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; bent u op zoek naar een stoere elektrische loopfiets voor uw kind(eren)? Zelfs daarvoor kunt u bij ons terecht. Hotra Groep biedt dankzij het uitgebreide assortiment voor ieder wat wils!

Verkoop, reparatie en onderdelen bromfietsen bij Hotra in Rijssen

Kortom: Hotra Groep is dé plek voor uw motor bromfietsen, elektrische bromfietsen, bromfiets onderdelen en klassieke bromfiets onderdelen. Daarnaast is onze werkplaats dé plek voor reparatie en onderhoud van uw bromfiets. Neem contact met ons op door te bellen naar 0548-513679 of door een e-mail te sturen naar info@hotra.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij staan u graag te woord en desgewenst voorzien wij u van vrijblijvend advies over uw (nieuwe) brommer. Aarzel niet om onze showroom te bezoeken en kom gerust bij ons binnen. Onze bromfiets service staat garant voor vele kilometers rijplezier op een veilige, comfortabele en snelle manier.