Hotra
Uw keuze:

Gebruikte scooters

Toon als:

Klik hier voor gebruikte scooters 

Honda Vision 50

Conditie
Gebruikt
Type
Honda Vision
Eigen gewicht
96 kg
Bouwjaar
2016

De Vision 50 is een elegante scooter, die betrouwbare en leuke mobiliteit in het brommersegment biedt. Een machine waarmee je graag dagelijks naar het werk of naar school rijdt. De machine is voorzien van een lekker felle 49,9 cc krachtbron, die is gekoppeld aan een automatische V-Matic transmissie. En natuurlijk beschikt de Vision 50 ook over een riante bergruimte, waarin zelfs een semi-jethelm past.Aan het design van de Vision zie je direct dat het om een echte Honda gaat.Een scooter die opvalt op door zijn vlotte lijnen, zijn hoogstaande afwerking en door zijn lage instap. Vanuit het zadel heeft de rijder zicht op een zeer overzichtelijk dashboard. Een krachtige koplamp en duidelijke richtingaanwijzers zorgen dat Vision 50 ook bij nacht en bij slechte weersomstandigheden opvalt.

Details en opties

Sym MIO 50

Conditie
Gebruikt
Type
MIO 50
Eigen gewicht
82 kg
Bouwjaar
2014

De Sym Mio 50 is een populaire allround scooter. Het meest succesvolle model van Sym combineert stijlvolle retrolook details met technisch moderne elementen. De Sym Mio 50 is uiterst compact, laat zich gemakkelijk besturen. Kortom, een scooter met tijdloos ontwerp waarop je gezien mag worden!

Details en opties

Kymco People S

Conditie
Gebruikt
Type
Kymco People S
Eigen gewicht
108 kg
Bouwjaar
2014

Schitterende Kymco People S 45km bromscooter uitgerust met grote 16inch wielen voor nog meer rijcomfort. Er zit een ideale topkoffer op waardoor U nog meer spullen mee kunt nemen.

Details en opties