Hotra
Uw keuze:

Nieuwe motoren

Toon als:

Klik hier voor nieuwe motoren

YAMAHA pw50 nog 2 beschikbaar!!!

Conditie
Nieuw
Type
Yamaha pw 50
Totaalgewicht
41 kg
Eigen gewicht
41 kg
Bouwjaar
2021

Alles aan deze legendarische kindermotor is ontworpen om veilig, gemakkelijk en plezierig te rijden. Met de snelheidsbegrenzer kun je de topsnelheid aanpassen. Het compacte chassis van de PW50 zorgt in combinatie met de zachte vering en lage zithoogte voor een comfortabele rit en soepel rijgedrag.De pittige, volautomatische 50 cc-motor zorgt voor een soepele acceleratie en dankzij de cardanaandrijving en de aparte tweetaktolietank is hij eenvoudig te onderhouden. De lichtgewicht PW50 is zo ontworpen dat hij in de kofferbak van een auto of kleine bestelwagen past en is daarmee gemakkelijk te vervoeren. Door de bouwkwaliteit van Yamaha zal deze kindermotor jarenlang garant staan voor plezier met het hele gezin!

Details en opties

GAS GAS EC 300

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Gas gas EC300

De EC 300-motor zet de maatstaf voor ongeëvenaard vermogen en lichtgewicht constructie. Een 6-versnellingsbak met brandstofinjectie, met een tweekleps gestuurde power valve, enduro-specifieke overbrengingsverhoudingen en een trillingsreducerende balansas, het is de perfecte high-performance 2-takt. Ons innovatieve brandstofinjectiesysteem houdt het leven gemakkelijk en maakt tijdrovende spuitwisselingen overbodig, terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot worden verminderd.

Details en opties

GAS GAS EC 250

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Gas gas EC250

De EC 250-motor zet de maatstaf voor ongeëvenaard vermogen en lichtgewicht constructie. Een 6-versnellingsbak met brandstofinjectie, met een tweekleps gestuurde power valve, enduro-specifieke overbrengingsverhoudingen en een trillingsreducerende balansas, het is de perfecte high-performance 2-takt. Ons innovatieve brandstofinjectiesysteem houdt het leven gemakkelijk en maakt tijdrovende spuitwisselingen overbodig, terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot worden verminderd.

Details en opties

GAS GAS 250f ec

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Gas gas 250f ec

Het bewijs dat sommige van de beste dingen in het leven echt in de kleinste verpakkingen zitten! De elektrische startmotor EC 250F levert veel meer prestaties en plezier dan velen zouden verwachten van een compacte 250cc-motor. Het lage gewicht en de WP-achterschokbreker en -hefinrichting dragen bij aan de verbazingwekkende rijeigenschappen en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. De krachtige motor van een kwart liter zorgt voor serieus offroad-plezier.

Details en opties

GAS GAS 350f ec

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Gas gas 350f ec

Het bewijs dat sommige van de beste dingen in het leven echt in de kleinste verpakkingen zitten! De elektrische startmotor EC 350F levert veel meer prestaties en plezier dan velen zouden verwachten van een compacte 350cc-motor. Het lage gewicht en de WP-achterschokbreker en -hefinrichting dragen bij aan de verbazingwekkende rijeigenschappen en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. De krachtige motor van een kwart liter zorgt voor serieus offroad-plezier.

Details en opties

KTM 300

Conditie
Nieuw
Type
ktm 300
Totaalgewicht
111 kg
Eigen gewicht
109 kg
Bouwjaar
2021

Een goede motor nodig? Ga dan voor deze KTM 300 de beste in zijn klasse!!

Details en opties