Hotra

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN OF HUREN IN RIJSSEN

Hotra is dé aanhangwagen-specialist in de provincie Overijssel. Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Rijssen, waar ondernemers en particulieren uit Twente en omgeving ons al jarenlang weten te vinden. Dit is met name te danken aan onze hoge service, het aanbod van HAPERT aanhangwagens en de uiterst voordelige prijzen.

Bij ons in Rijssen heeft u de mogelijkheid om een aanhanger te kopen of te huren. Bij incidenteel gebruik is onze verhuur-service meestal het voordeligst. Zoekt u een transportoplossing die u met enige regelmaat wilt inzetten, dan kan de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen een geschikte keus zijn. Ook staan bij Hotra verschillende occasions te koop. Uiteraard zijn al deze aanhangers uitstekend onderhouden.

ROBUUSTE AANHANGERS VAN HAPERT

Hotra Aanhangwagens is de enige Premium HAPERT Dealer voor de gehele provincie Overijssel. Binnen ons complete assortiment vindt u daarom ook voornamelijk modellen van dit topmerk. Voor het samenstellen van uw HAPERT aanhangwagen bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen!

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN UW AANHANGER

Veiligheid op de weg gaat boven alles. Daarom is onderhoud van uw aanhanger zeer belangrijk. Ons team van deskundige monteurs staat garant voor gedegen onderhoud en kundige reparatie van alle soorten aanhangers en trailers. In onze werkplaats in Rijssen wordt u altijd zo snel mogelijk geholpen.

MAGAZIJN MET SERVICE-ONDERDELEN

Hotra beschikt over een ruim magazijn, met een grote voorraad service-onderdelen. Alle aanhanger-onderdelen van HAPERT en andere merken zijn hier aanwezig. Daardoor kunnen wij u zo snel mogelijk weer de weg op te helpen.

HOTRA AANHANGWAGENS LEVERT OOK MAATWERK

Hotra Aanhangwagens staat borg voor kwaliteit, flexibiliteit en totaalservice. Daarom kunt u bij ons niet alleen een standaardmodel kopen, maar ook uw speciaalbouw aanhangwagen laten maken. Wij zetten elke transportvraag om in een maatwerkoplossing. Dit verzorgen wij voor klanten uit alle hoeken van de provincie Overijssel. Bezoek gerust een keer de showroom in Rijssen en leg uw vraag voor aan onze vakkundige medewerkers. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden.